Reparatie & Onderhoud

GoFastTuning bestaat uit een team dat vakkundig is opgeleid en veel plezier heeft in het repareren en onderhouden van auto’s. De automobielindustrie blijft zich ontwikkelen en om die reden is het voor GoFastTuning vanzelfsprekend om de cursussen te volgen, zodat het team op de hoogte blijft van de laatste (technische) ontwikkelingen.

V6-Motorblok-vervangen

Onderhoud uw auto goed!

Autofabrikanten adviseren u regelmatig onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren. En dat is niet voor niets, want hiermee voorkomt u vaak grotere kosten. Bijvoorbeeld door verborgen gebreken tijdig te laten repareren en verouderde of versleten onderdelen te laten vervangen. Zo blijft uw auto veilig rijden en dat bespaart u een hoop problemen in de toekomst. Want versleten onderdelen kunnen ervoor zorgen dat u nog meer schade krijgt aan de auto.

Onderdelen bij reparatie
Bij de onderdelen die nodig zijn voor uw reparatie, heeft u bij ons de keuze uit verschillende mogelijkheden:

  • originele onderdelen van het merk auto dat u rijdt;
  • universele onderdelen; d.w.z. onderdelen geschikt voor diverse merken en modellen;
  • In sommige gevallen gebruiken we tweedehands onderdelen. Dit kan niet bij elk onderdeel. Uiteraard geheel in overleg met u als klant.

Voor onderhoud én reparatie geldt: afspraak = afspraak

Wij houden van transparantie en spreken daarom vooraf een prijs met u af. Als er bijzonderheden zijn, dan bellen wij u om u hierover te informeren. Pas na uw goedkeuring gaan wij extra werkzaamheden verrichten. Zo wordt u niet met onverwachte kosten geconfronteerd.
Ons werkplaatstarief is € 55,50,- per uur (excl. btw).