Uitlaat Systemen

Wil jij een unieke uitlaat? Of wil jij je uitlaat vervangen? Dan ben je Bij GoFastTuning aan het juiste adres. Het maakt niet uit of het nu gaat om een uitlaatsysteem dat kapot is, of dat je simpelweg een ander uitlaatsysteem wilt, wij staan klaar voor je!

GoFastTuning Uitlaatsystemen

De kosten voor een uitlaatsysteem verschilt dan ook per uitlaatsysteem. Doordat het aanbod van uitlaatsystemen erg groot is, heb je een uitlaat voor ieder prijsklasse. Geen idee welk uitlaatsysteem het beste bij jou past? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Benieuwd na de voordelen?

Ieder uitlaatsysteem produceert zijn eigen geluid en heeft een eigen look, dat maakt ieder uitlaatsysteem dan ook uniek. Weet jij niet welk uitlaatsysteem het beste bij jou en jouw droomauto past? Dan helpen onze specialisten jou graag verder!

Daarnaast kunnen wij ook Pops and Bangs en Popcorn Limiter  aanpassen op het motormanagement.

Pops and Bangs
Pops and bangs , ook wel een anti-lag systeem genoemd, is eigenlijk een prestatieverbetering dat interessant is voor mensen die geïnteresseerd zijn in de racerij. Of mensen die over een auto bezitten die geschikt kan zijn voor het leveren van snelle prestaties.

Op de provinciale autoweg of snelweg kan het wellicht niet zo aantrekkelijk zijn om pops and bags (anti-lag systeem) aan te brengen in je auto. Die extra milliseconden of seconden winst die je dan boekt is niet zo indrukwekkend. Wat het wel interessant maakt is het geluid dat je dan krijgt bij het loslaten van het gaspedaal. Je zult dan een harde brul horen en dat zal dan te merken worden door je omgeving ook! Je auto zal dan zeker opvallen.

Popcorn Limiter (voor diesel)?
Een popcornbegrenzer verandert in feite de manier waarop een dieselauto zich gedraagt ​​​​wanneer de motor de toerentalbegrenzer raakt. De meeste standaard dieselvoertuigen zullen de vooraf ingestelde toerentalbegrenzer raken en zullen op dat exacte toerentalpunt blijven totdat de bestuurder ingrijpt (soft cut limiter).

Als er echter een popcornbegrenzer is toegepast, stuitert de motor op de begrenzer op dezelfde manier als een benzinevoertuig (hard cut limiter). Dit wordt gedaan door de brandstofinjectie bij piektoerental te verminderen.