diagnose

Diagnose, Inleren en Coderen

Gofasttuning kan uw foutcodes en storingen opsporen en deze uitschakelen. Ook foutcodes en storingen die niet gewist kunnen worden, kunnen wij traceren en oplossen. Uiteraard heeft het oplossen van storingen en foutcodes geen invloed op de functionaliteit van uw voertuig. Wij beschikken over professionele apparatuur en gaan zeer zorgvuldig te werk.

Hoe gaan wij te werk?

Om te beginnen starten wij met een diagnose. Wij gebruiken hiervoor speciale apparatuur die de foutcodes uit uw voertuig kan analyseren. Iedere code of foutmelding kunnen wij individueel verhelpen en uitzetten.

Diagnose
Het kan zijn dat uw auto technisch helemaal in orde is, maar dat er wel een foutmelding in uw auto zit. Wanneer u defecte auto-onderdelen heeft laten vervangen, kan het zijn dat deze meldingen niet verdwijnen. Dit geldt eveneens voor storingslampjes die kunnen gaan branden in uw dashboard. Deze foutcodes zijn zogenaamde Diagnostische Foutcodes. Deze foutcodes worden gebruikt door reparateurs om snel te kunnen achterhalen waar een probleem zich bevindt in een voertuig. Mocht uw voertuig een storing geven en u heeft dit betreffende onderdeel laten vervangen, kan het zo zijn dat het storingslampje blijft branden. Dit veroorzaakt veel ergernis en frustraties. Wij zijn er voor u om deze problemen op te lossen!

Coderen
Bij VAGdiagnose kunt u terecht voor softwarematige modificaties. Hiermee is het mogelijk om verborgen functies in uw auto te ontgrendelen, menu’s vrij te schakelen en aanpassingen door te voeren.

Inleren
Hedendaagse auto’s hebben verschillende regelmodules die op elkaar zijn afgestemd. Bij het repareren, aanpassen of vervangen van een dergelijke module is het vaak nodig om deze opnieuw in te leren. Zo kan alles weer correct functioneren en ontstaan er geen verdere storingen.

HELLA-GUTMANN-logo-1024x201